Welcome!

Quin és el major somni que has tingut? Allò que tan sols de pensar-ho, se’t posa la pell de gallina, no pots pensar en res més i tens tanta motivació per fer-ho que ho deixaries tot per començar.

La motivació és la barreja d’una idea i de l’adrenalina. L’adrenalina fa que et llencis al buit i ho facis. La idea no importa si és bona o dolenta, simplement és modificable. Pots tenir una mala idea, però si la modifiques es pot convertir en una gran idea. I viceversa.

Ara mateix tinc una idea. No sé si és bona o dolenta, tan sols ho puc veure quant ho faci d’una vegada. Tinc tots els passos. Està ben plantejat, però quelcom em frena. A part d’aquesta idea, tinc altres opcions per si no sortís bé, o bé, es pot usar com a idea complementaria a la principal.

En la majoria de casos es recomana que quant tens una idea o vols aconseguir alguna cosa, no la comentis gaire perquè no et mal influenciïn i a part, en el cas que no funciones, no haver d’explicar res. Aquesta idea que tinc al cap, l’he comentat. Resulta que sóc una persona que no es pot callar, sempre ha de dir el que li passa en tot moment. Casualment, a les persones que els hi he explicat m’han donat dues valoracions; o bé els hi ha donat igual, o bé m’han donat tot el suport que em podien donar.

En aquests casos és molt bo lligar-te a persones que són positives o inclús que pensen o han pensat igual que tu en algun moment. Ells són la motivació que et fan decidir si una idea és bona o dolenta.

Moltes vegades ens deixem convèncer per persones que són “tòxiques” per a nosaltres. Podria ser alguna persona llunyana, com per exemple un veí, company de feina… O bé una persona propera com un germà o el teu pare. Pot ser que dir que el teu pare sigui una persona “tòxica” soni una mica fort, però és així. Al tenir una idea, per més o menys important que sigui, és teva i si la vols complir has de lluitar per fer-ho. No pots deixar que una persona que tingui por o que simplement sigui diferent que tu, decideixi o t’influenciï respecte a la teva idea. Ets lliure de decidir si vols fer-ho o no, però aquesta serà la teva elecció, de ningú més.

Aquest post ha estat més curt que els altres, però no volia “enrotllar-me” gaire amb això. Volia ser directe perquè vull que s’entengui. Hem de ser la nostra pròpia motivació. Hem de decidir nosaltres el que ens convé o el que no. En el cas de errar, ha de ser el nostre problema i trobar-hi solució, però fer-ho. Que una idea es torni realitat. Que un somni no es quedi en el cap. Deixa’l que corri, que creixi, que passi.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s